Úvod »Dejiny práva»Svetové a európske » Legislatíva a kontrola potravín


        

Legislatíva a kontrola potravín

Jozef Golian, Jozef Čapla, Peter Zajác, Ľubomír Belej

img

 

Číslo produktu: SPU2318
Výrobca: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Rok vydania: 2020
Počet strán: 236
Väzba: mäkká
Jazyk: slovenský
EAN kód: 9788055222318
bez DPH : 10,36 €
s DPH (10 %):
11,40 €

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Vysokoškolská učebnica prináša súhrn informácií pre štúdium národnej a európskej potravinárskej legislatívy. Zaoberá sa kontrolou potravín v podmienkach SR a EÚ a jej formami , tvorbou národnej a európskej legislatívy v oblasti potravín, národnými a európskymi požiadavkami potravinového práva, metrologickou legislatívou, označeným spotrebiteľským balením a jeho kontrolou, technickou štandardizáciou, poskytovaním informácií o potravinách spotrebiteľom, informáciami o prameňoch potravinového práva, ochrannými známkami a ochranou práva spotrebiteľa v EU.

YWNlY