Úvod »Dejiny práva» Bezpečnosť krmív a potravín v legislatíve Slovenskej republiky a v Európskej úni


        

Bezpečnosť krmív a potravín v legislatíve Slovenskej republiky a v Európskej úni

Daniela Takáčová, Peter Korim, Alena Nagyová, Lukáš Michaľov

img

 

Číslo produktu: UVLF3939
Výrobca: Univerzita veterinárneho lekárstva a farmácie
Rok vydania: 2014
Počet strán: 145
Väzba: brožovaná A4
Jazyk: slovenský
vydanie: prvé
EAN kód: 9788080773939
bez DPH : 9,91 €
s DPH (10 %):
10,90 €

do košíka:
  ks  

Kompletné špecifikácie

Kým sa potravina dostane z farmy na stôl k spotrebiteľovi, prejde dlhú cestu. Systém "z farmy na stôl" predstavuje opatrenia realizované na úseku ochrany zdravia rastlín, na úseku potravín a krmív, veterinárnej problematiky a s tým súvisiacu ochranu zdravia a welfare zvierat. Bezpečnosť všetkých zložiek potravinového reťaca je možné dosiahnuť prísnou kontrolou dodržiavania týchto opatrení. Učebný text prináša základy práva a pohľad na legislatívny proces v SR a v EÚ pre lepšie pochopenie súvislostí a orientáciu v právnych predpisoch.

ODJhZTU